WELKOM

www.lambrechts.uwstamboomonline.nl

is de website vanNora Lambrechts uit Zoetermeer.

Bovenstaand wapen (in groen een staand zilveren schaap) stamt uit ca. 1776 en werd gebruikt door Dr. Binke Lambrechts Amosz (geb. 1721), Veertigraad der stad Delft.
[Bron: G.A. Delft, W.van der Lelij: “Namen en wapenen der Ed.Agtbaare Heeren Veertigh Raden der stad Delft”, blz. 57.]

De stamboom (in voortdurende bewerking) bevatzo uitgebreid mogelijk de voorouders van mijn ouders,Gustaaf Marius Lambrechts (1912-1986)en Wilhelmina Van Zwieten de Blom (1915-2008).

Gegevens over de familie Lambrechts (eneen aantal zijtakken) zijnmerendeels te danken aan het intensieve speurwerk dat mijn vader tussen ca. 1972 en 1986 heeft verricht. Zijn nalatenschap bevat een ware schat aan gegevens. Voor het overige zijn het internet en contacten met mede-genealogen een waardevolle aanvulling.
Ik heb mede dankzijde gegevens van Johann Ahlers (op RootsWeb)de Zuid Afrikaanse tak van deLambrechts-en kunnen uitspitten. Ik heb ook de naam Lambrechts kunnen terugvinden tot in ca 1575. Hartelijk dank.

Gegevens over de familie Van Zwieten de Blom en enkele zijtakkenheb ik gevonden in de nalatenschap van mijn moeder, in een klein handgeschreven hardkaftig schriftje met veel doorhalingen en kruisverwijzingen. Ik heb er van gemaakt wat ik kon. Dit was de basis…
Anderegegevens over de familie Van Zwieten de Blomzijn afkomstig uit genealogisch onderzoek dat verricht is door “De van S-Zwietenstichting” en dat door hen gepubliceerd is onder de titel:De Alphense van Z(S)wieten’s 1500-1986.
Mijn dank voorde toestemming om uit hun gegevens te putten ter aanvulling van mijn stamboom.

Gegevens over de familie De Rooij (enWaddinxveense zijtakken) zijn en worden verzameld mede door Cornelis de Rooij uit Zoetermeer. Mijn dank dat ik gebruik heb mogen maken van zijn gegevens.

En natuurlijkzijn ook voor mij het internet en de steeds groeiende digitale archieven een onuitputtelijke bron van informatie.

Voor de leuke weetjes in de familiegeschiedenis maak ik dankbaar gebruik van het internet, waarbij ik zoveel mogelijk toestemming vraag (en krijg) om bepaalde artikelen of informatiein oorspronkelijke of gewijzigde vorm over te nemen. Hartelijk dank daarvoor.

Mocht ik echter gegevens hebben gebruikt waarvan u meent dat ze uw geestelijk eigendom zijn, laat me dat dan even weten, dan kan ik ze verwijderen of alsnog de bron vermelden.

************

Heeft u op- of aanmerkingen over de site of aanvullingen op de stamboom, neem contact op via de pagina Contact of laat een bericht achter in het Gastenboek. U krijgt zo altijd antwoord.

Volgens de wet op de privacy heeft u het recht te eisen uit deze gegevensbank te worden verwijderd Als u opmerkingen heeft of u als persoon verwijderd wilt worden, neem dan contact op met de eigenaar van deze gegevensbank via de pagina Contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *